Цените на горивата счупиха нов рекорд

1
Докога ще продължи поскъпването на горивата?
Докога ще продължи поскъпването на горивата?

Докога ще продължи поскъпването на горивата?

Цените на горивата достигнаха нови рекордни стойности. За дизела тя е над 3,10-3,12 за лева за литър. Според Димитър Хаджидимитров, зам.-председател на Асоциацията на българските търговци, производители, вносители и превозвачи на горива това е най-високата цена, която той помни.

„Ценообразуването е на всеки 10 дни. Средното поевтиняване на петрола е с 1 или 2 долара“, каза в сутрешния блок на бТВ Хаджидимитров.

„Много дълго време компаниите работиха с много малка надценка, което много бавно се отрази на увеличаването на цените“, каза още той.

По думите му хората са спрели да пътуват през последните 2 седмици, което допълнително е повлияло на цените.

Хаджидимитров каза, че е трудно да се направи твърда прогноза за поевтиняване на горивата, защото те зависят от събитията в света.

„Пределна цена ще има ако се случи нещо извънредно на международните пазари, като ако спре вноса на руски горива. Ако барела стигне над 150 долара, цената на горивата ще бъде над 3,50-3,60“, каза Хаджииванов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    4
    До: Ха ха ха, №2
    Мили ми използван Капутчо, отдалеч си личи, че обожаваш да ти влиза €врогейски хуй в осрания гъз. Специално за теб ще съобщя, че цената на бензина и дизела в Русия днес е около 0,70 – 0,75 лв/л ! И продължават да поевтиняват! Нищо, че PD-растите като теб ме убеждават как „...в целия свят горивата поскъпват заради отказа да се увеличи добива...“! А ти плащай по 3.50 лв/л понеже си (€вро)гей, *патриот*, и крещиш: *Слава уСраине*, да ти ЕПМ! https://cz.fuelo.net/world/country/44
  • 10
    3
    Нели КОЛЕВА
    ЕК подготвя 6-ти пакет санкции,обхващащи нефт и газ.Такова изявление имаше вчера от ирландски министър,който призна,че засега не всички държави са дали съгласие.В Европа свърши отоплителният сезон и хоп- санкции.Защо евробюрократите не ги въведоха напр. м.март?Явно се въвеждат само,когато им е изгодно и политически коректно.Много,много йезуитски подхожда ЕК!
  • -12
    2
    Ха ха ха
    Алоооо Бесния, да не си мислиш, че ако викаш Za победу и биеш глава пред матушка Россия бензина и дизела ще са ти без пари? Лукойл са те цакали, цакат и ще продължават да те цакат с горивата, щото нямат конкуренция. Отделно от което горивата в цял свят поскъпват заради отказа да се дигне добива.
  • 17
    1
    Бесен
    Бе, деейба майка ви некадърна, деейба! Слава Усраине, а? Не щем руски горива, а? Ай ся Урсула и Киро да ядат на товарищ Путин пишката!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари