Трябва ли ни бонус код за спортните оферти на Betway?

0
Betway изкушава феновете на спортни залози с оферта 100% до 200 лв. бонус за първия депозит
Betway изкушава феновете на спортни залози с оферта 100% до 200 лв. бонус за първия депозит

Betway спечели доверието на много залагащи в България след навлизането си на онлайн хазартния пазар у нас през месец март. Британският букмейкър има отлична репутация в Европа и се ползва с доверие от много клиенти, които се регистрират и заради апетитните бонуси за спортни събития. Изисква ли се промо код за активация на тези атрактивни бонуси? Отговорът е не, тъй като няма Betway бонус код за спорт и вие може лесно да отключите офертата за нов клиент на хазартния оператор и да се възползвате от другите промоции.

Betway изкушава феновете на спортни залози с оферта 100% до 200 лв. бонус за първия депозит. Тази промоция може да се използва само веднъж от новите клиенти на букмейкъра. Влизате в бетуей, регистрирате се и депозирате – така се активира офертата. При депозит потребителят не въвежда бонус код. Някои букмейкъри имат промо кодове на офертите си – така разграничават един бонус от друг. Подобна практика обаче отсъства в Бетуей. Така е и по-лесно за потребителите – няма да се чудят кой код да въведат за спорт или казино и дали ще получат бонуса. След като сте направили вашия депозит ще получите и удвояване на депозираната сума до 200 лева. Ако обичате да залагате на футбол, то букмейкърът Betway е напълно подходящ за това. Нужно е да отключите безплатни залози – това представлява началният бонус, като заложите депозираната сума на поне 1.50 коеф. на сингъл събитие или на 3.00 коеф. на права колонка. В спортния тираж в betway.bg има изобилие от спортни срещи преди мач и на живо. Един поглед към раздела за лайв залагания е достатъчен да видите много събития на футбол, тенис, волейбол и баскетбол. Намерете подходящи за вас пазари и направете нужните залози, за да отключите бонус средствата.

Британският доставчик на онлайн залагания, който радва българските играчи след появата си на геймблинг сцената у нас, има и друга страхотна оферта за спортни залози – Betway Топ Оферти. На началната страница в букмейкъра може да видите какви са завишените коефициенти за деня - има много събития на футбол, електронни спортове, хокей на лед и др. Често се предлагат комбинирани футболни залози за няколко мача, като и атрактивни селекции за отбор да спечели и даден футболист да отбележи. Например може да заложите на Кристиано Роналдо да вкара и Манчестър Юнайтед да бие Арсенал или пък Челси да победи Ливърпул и двата отбора да отбележат. Такива залози е възможно да направите и от опцията бет билдър в betway.bg, но разликата тук е, че букмейкърът ви дава по-високи коефициенти.

Залагащите в Betway би трябвало да са доста доволни от наличните промо предложения. Ние оценяваме Betway Bonus Спорт високо и според нас това е много добра стартова оферта на букмейкъра. Също е чудесен шанс за начинаещите играчи да получат повече средства за онлайн залози на спорт. Когато се регистрирате и депозирате в букмейкъра ще може да се възползвате от промоцията. Очакват ви и други бонуси и персонални предложения, като дори може да споделяте залозите си с приятели и да използвате кеш аут на спортни събития.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари