Трудностите ни се случват, за да ни изправят на пътя на живота

0
Те се случват, за да не се крием у дома
Те се случват, за да не се крием у дома

Годината беше тежка, изпълнена с предателства, с разочарования и с желание за промяна.

Но в ежедневието промяната е трудна задача..., пише Силвия Стаменова в Edna.

Трудностите ни се случват, за да ни изправят на пътя на живота ни и това е искрена и истинна мисъл. Да, те се случват, за да не се крием у дома, пред телевизора, с чаша вино в ръка. Излезте и разтърсете живота си.

Да, обадете се на онзи страхотен мъж, с когото говорехте за всичко, разхождахте се по плажа, пиехте коктейли до полунощ под силните звуци на караоке бара. Дори и това да не продължи, дори и нищо повече да не се случи то признайте пред себе си - направил ви е щастлива. 

Обадете се и на онази приятелка, да точно на онази, с която работехте до късно цяло лято и обсъждахте шефката. На колко много неща ви научи, нали? А всяко усилие си струваше. 

Целунете "английския си ПР"  - направи много за вас и то в най-трудния момент. Чудеса стават и не са само по Коледа. Това са хората, които ни намират от 50 и 3000 километра и хората, които ни помагат да се справим с живота си. Защото понякога е нужно много малко.

Бъдете и благодарни. За всичко, за всички! Изпълнихте почти всичките си желания, нали? Направихте кухнята на мечтите си, не че ще я ползвате много. Сменихте гардероба изцяло и новата кола е факт. 

Е, тогава нека през 2018-та сме по-добри майки и дъщери, съпруги и сестри. Ние жените заслужаваме да бъдем преди всичко жени. Да,  заслужаваме да ни глезят, да ни казват в очите "Кажи ми какво искаш и ще ти го дам", заслужаваме да сме герои на собствения си живот

Затова живейте живота си и не забравяйте - той ще се промени, ако се променим ние!

Източник: Edna.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари