Трудноподвижни русенци се надяват асансьорът до зала "Арена" да заработи

2

От месеци съоръжението е повредено

Трудноподвижни хора имат нужда от асансьора до зала "Арена", който от месеци е неработещ. Към този проблем обръща вниманието ни русенка, публикувала кадри от повреденото съоръжение в центъра на града. Предвид зимната обстановка в момента нуждата от действащ асансьор е още по-остра.

"От няколко месеца така изглежда асансьора на кръговото, от страната на зала Арена. Обръщам внимание на тези, който отговарят за поддръжката и ремонта на това съоръжение, защото може да не са го забелязали. Все пак трябва да се отремонтира, за да могат да го ползват хора със затруднения в придвижването", пише гражданката във Facebook.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    13
    Пенчева
    Въпросният асансьор не е единственият неработещ там. Освен това е заключен с катинар и тъне в боклуци, мизерия и воня. Екипът на кмета Пламен Стоилов и ГЕРБ окрадоха доста пари за кръговото и сътвориха куп нелепици, неудобности и неработещи неща там, както и в т. нар. интегриран градски транспорт. Обаче Пенчо Милков още повече занемари и досъсипа тези обекти и сега се готви да бори острова на топлината с копки и дръвчета, но това е смешно и неефективно. Истината е, че БСП и ГЕРБ управляват заедно в негласна договорка в Русе и от това няма да произтече нищо хубаво за гражданите.
  • 3
    12
    А , даскале
    Не закачайте летище Щръклево , там поне отвреме навреме кацат НЛО и извънземни за да разглеждат туристическите забележителности на с.Нисово .
  • 5
    11
    daskal
    Защо изобщо са правили асансьори из подлезите, като знаят, че не могат да ги поддържат? Асансьорът там има същата съдба като близката зала "Арена", която трупа само дългове и стои празна. Същата съдба имат и многобройните (вече) покрити басейни на Русе, и летище Щръклево, и всичко, за което се сетите... За състоянието на улиците няма да говоря.
  • 5
    10
    До 8
    Надявам се да си разбрал иронията ни в думата "капацитет". Не знаем дали скоро си минавал през подлеза на кръговото движение, от години е мръсно, одрасквано и отвратително място, асансьорът към полицията поне от година е заключен с катинар, външната обвивка на двата асансьора е ръждясала, зададените туи това лято изсъхнаха, всичко е буренясало и сега разкопано като се поставят едни метални грозотии. Та това е "капацитетът" рушител и унищожител на града ни. Пишеш, че си гласувал за него, ми категорично не сме гласували за тази измет.
  • 4
    9
    Новата съпруга
    Защо се изказвате толкова негативно за моя нов съпруг? Та той е най-добрият и обича семейството си, семействата ви, и е с Русе в сърцето.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари