Тристранен турнир по тенис на маса се проведе в Русе

3
Домакин и организатор на турнира беше Ученическа спортна школа - Русе
Домакин и организатор на турнира беше Ученическа спортна школа - Русе Снимка: СКТМ "Дунав" Русе

Домакин и организатор на турнира беше Ученическа спортна школа - Русе

На 14.12.2022 г. се проведе тристранен турнир на най-малките тенисисти на маса от Ученическите спортни школи на Русе, Плевен и Разград.

Домакин и организатор беше Ученическа спортна школа - Русе, а главен виновник за събитието бе г-жа Мая Петрова, която награди участниците.

24 състезатели премериха сили на възраст от 8 до 12 години. Те бяха разделени в предварителни групи, а след това продължиха на основна схема на елиминации.

След изиграване на мачовете се получи следното класиране:

Шампион стана Красен Савов от УСШ Плевен. Подгласник е Момчил Якимов от УСШ Разград. Трети остана Валентин Симеонов, УСШ Разград и четвърти Кристиян Недев, УСШ Русе. Пета се класира Сияна Георгиева от УСШ Плевен/, шести Мартин Анатолиев, УСШ Разград, седми Ивайло Йочков - УСШ Плевен и осми Павел Павлов от УСШ Разград/.

Най-малките русенци Стелян Лъвчиев на 8 години, Владимир Райков - на 9 години и Мартин Йоргов, който бе с първо състезание, успяха да прескочат предварителните групи. Антон Манолов, Борис Томов и Теодора Богданова също показаха добра игра и занапред се очаква да израснат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари