Трио „ТЕНОРИТЕ“

0

Tова са Те! в чиито гласове се заслушват и звездите …

Чуйте ги и Вие – само на 26 Май от 19 ч. в залата на Доходно здание

Всяко сходство и припознаване с други пеещи лица и формации е съвършено невъзможно! В случай, че сте имали шанса и удоволствието да ги чуете на живо, както впрочем единствено се изявяват, у Вас няма да остане и сянка на съмнение, че професионалното, класическо българско трио ТЕНОРИТЕ е уникално!

За тях казват, че съчетават класически гласове,изисканата и елегантна визия, съвършеното, уникално  и романтично звучене.Те не правят компромис с качеството на звученето и  артистичната интерпретация!

Кирил Илиев сля гласовете на трима млади и амбициозни изпълнители – Кирил Илиев – тенор, Александър Господинов – тенор и Илиян Недев – тенор, в богат и цветен репертоар от класическа и поп, българска естрадна,руска, възрожденска и  джаз музика.

Определят ги като момчетата с вълшебни гласове. Носители на много награди от певчески конкурси.

Имат издадени 2 диска: „Безкрайна хармония”- с любими класически арии и канцонети и „Руска класика”-вечните руски песни-„Калинка””Смуглянка””Катюша” „Коробейники” и други.

По време на концерта се предлагат и двата диска на Тенорите – с класическия репертоар и руската класика отделно. След това могат да се вземат автографи и да се направят снимки с гласовитите момчета …

Билетите са вече в продажба –  на касата във фоайето на залата

За справки и ВИП места: 0887 42 42 40

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари