Трима са в болница след катастрофа на изхода на Русе

7
Тежка катастрофа на изхода на Русе в посока Варна стана този следобед
Тежка катастрофа на изхода на Русе в посока Варна стана този следобед Видео: Русе Медиа

Тежка катастрофа на изхода на Русе в посока Варна стана този следобед

Ударили са се два автомобила, които са се движили в посока „Джъмбо“. Джип „Ланд Роувър“ е предприел маневра за преминаване на зелената разделителна ивица, за да се върне обратно към Русе, когато в него странично се врязва лек автомобил „Фиат“ с холандска регистрация. След удара джипът е запратен на близо 10 метра от мястото на сблъсъка, а фиатът е съборил знак за ограничение 60 км в час, преминал е през разделителната ивица и е спрял в отсрещната лента за движение.

По предварителна информация са пострадали трима души, български граждани, които са откарани от екипи на „Спешна помощ“ в болницата, съобщи Русе Медиа. В джипа е пътувал един човек, а във фиата – двама младежи. На място е извикана и пожарна, която се е наложило да реже вратата на джипа, за да извадят водача му. В болницата на двамата шофьори ще бъдат взети проби за алкохол и наркотици.

Не за първи път на това място стават инциденти, въпреки знаците, които указват, че предприетата маневра не е разрешена. Движението е затруднено, но се преминава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари