Три награди спечелиха деца от Ценово на конкурс в Русе

0

Ученици от ОУ „Христо Ботев“ в Ценово спечелиха три награди от конкурса „За да я има България“, който се проведе в Русе.

Най-високо е отличието на Василена Иванова. Първокласничката се класира на трето място в направлението „Съвременна литература“. С поощрителни награди в родното си място се завърнаха Вержиния Иванова и Александра Иванова. Ръководители на младите рецитатори са преподавателките Деяна Тодорова и Галина Илиева.

От нашето училище участваха седем участника в две възрастови категории. За първа година имаме такова масово присъствие, което се увенча с успех“, сподели директорката на училището Камелия Леонова.

След участието си децата имаха незабравими преживявания. Освен разходката в дунавския град малчуганите се преклониха пред Паметника на свободата и си направиха снимки с представители на клуб „Традиция“.

В училището тече трескава подготовка за конкурса по рецитаторско майсторство, който ще се проведе в края на март и е една от инициативите за отбелязване на 170-та годишнина от основаването на учебното заведение в Ценово.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари