Три катастрофи на булевард "Липник"

0
При различните инцидентите са пострадали моторист и пешеходец, който е с опасност за живота
При различните инцидентите са пострадали моторист и пешеходец, който е с опасност за живота Снимка: Dunavmost / Архив

При различните инцидентите са пострадали моторист и пешеходец, който е с опасност за живота

За времето от 22:30 часа на 20.06.2023г. до 14:55 часа 21.06.2023 на булевард „Липник‘ в град Русе са станали три броя ПТП с един пострадал пешеходец с опасност за живота, един удар в задна част на движещ се отпред лек автомобил и фрактура на лява ключица на водача, с пострадал моторист, който губи контрол и катастрофира, пострадал с открита фрактура на раменна кост, на 2-ро ребро вдясно и охлузни рани по главата и крайниците.

От взетите проби на водачите не е установена употреба на алкохол от водачите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    5
    СвръхАз
    Ето, има една баварка от съседната статия, пише къде е паркирана, има и снимки, изглежда с катализатор...:)
  • -5
    4
    до 3
    Ти имаш ли катализатор на автомобила си? Ако да, сподели къде паркираш. До няколко дни освен, че ще си без катализатор, ще плащаш и за ремонт на изпускателна система.
  • 10
    3
    Годишен Технически Преглед
    Та в тази връзка , защо има по улиците в града ни разни изтърбушени коли без катализатори ? Вдигат отвратителен шум , да не говорим за мизерията която оставят след себе си. В Швейцария , Англия такива директно отиват на боклука , а водачите плащат докато мърдат.
  • 14
    2
    Олигофрените
    На пътя са безброй. Само оня отгоре ни пази.
  • 30
    1
    OMG
    Ами намалете малко скоростта бе ИЗРУДИ! Липник не е магистрала, че да летите със 100км/ч. То в малките квартални улици летите с двойно над ограничението пък какво остава за бул. Липник. Снощи пак обърнахте булеварда на писта.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари