Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Тревясалият и запуснат град

17

Всяка година се повтаря тази история, но вече сме началото на лятото и не знам къде са прословутите фирми за почистване на тревите в тоя град и главно в кв. Дружба 2.

Тънем в треви и храсталаци, кърлежи, а скоро очаквам и змии. Вече тревите запречват дори стълбите до жилищните блокове, но кмета не се интересува и важното е, че до неговият блок сигурно е окосено и не му се налага да прескача тревите по стъпалата и да се чуди дали няма да се прибере с някой кърлеж в крака!

Не стига, че града ни е супер мръсен и не се поддържа изобщо, че и вече прилича на джунгла.

Автор: К. С.
(Автор: К. С. - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    23
    Ккккк
    Ами окосете си, в малките населени места всеки си коси тревните площи пред къщата
  • 5
    22
    Менчо Форевър
    Тия от общината са командировка на Нисово
  • 8
    21
    Александър Марков
    Е Не мисля ,че косенето на трева между блоковете е работа на живущите.В общините си има хора назначени за тази работа,но те осят по булевардите,където се вижда.
  • 4
    20
    ИСТИНАТА
    ИСТИНАТА Е ЧЕ ПО ВХОДОВЕТЕ В ПОВЕЧЕТО БЛОКОВЕ ОТНОШЕНИЯТА МЕЖДУ СЪСЕДИТЕ СА ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА ОТНОШЕНИЯТА В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ.НАПЪЛНИ СЕ ГРАДЪТ СЪС СЕЛЯЦИ И КАЗВАТ"БОЛИ МЕ ОНАЯ РАБОТА,ПЕТЪК СИ ОТИВАМ У ДОМА" И ХУКВАТ В ПОСОКА ПИРГОВО,Г.ВРАНОВО И Т.Н. В БЛОКА ИМОТА МУ Е ДО ПРАГА,А ИМА ОБЩИ ДЯЛОВИ ЧАСТИ И НЕ ИСКА ДА ПЛАЩА ЕДИНИЯТ ЛЕВ.НИЩО ЧЕ Е ИЗПИЛ ДНЕС 200 ЛВ.НЯКОЙ ЗАДЪЛЖЕНИЯ СА И НА ЖИВУЩИТЕ.,АЗ КАЗВАМ- СТОЙТЕ СИ НА СЕЛО ТОГАВА....
  • 7
    19
    Све
    Кмета дели с фирмата за това си затваря очите практика от 19 век на сам
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари