Треньорът на "Левски": Най-добре да млъкна, ще си набера противници

0
Така Николай Костов коментира Конгреса на БФС и избора на нов президент
Така Николай Костов коментира Конгреса на БФС и избора на нов президент Снимка: БТА

Така Николай Костов коментира Конгреса на БФС и избора на нов президент

Треньорът на "Левски" Николай Костов говори за Конгреса на БФС и избора на нов президент, но не издаде своите пристрастия, заявявайки, че е най-добре "да млъкне", за да не си "набере противници и на тези теми", предаде bTV Спорт.

"Много е сложен въпросът за мен. Малко съм бил в България. Имам мнение по въпроса. Ако го кажа, ще бъде противоречиво с останалите. Интересът е изострен именно кой и как", заяви треньорът на "сините" преди утрешното гостуване на Етър във Велико Търново.

"Ако започнем от ДЮШ, развитието на футболистите. Трябва да махнем таксите веднага и да намалим клубовете. На България не са нужни 100 клуба, които да развиват деца. Най-добре да млъкна, за да не си набера противници и на тези теми", каза още Костов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари