Трейлърът на "50 нюанса по-тъмно" отнесе рекорда на "Междузвездни войни"

1
Общият брой гледания до момента е 114 милиона пъти
Общият брой гледания до момента е 114 милиона пъти Видео: Fifty Shades

Трейлърът на филма „50 нюанса по-тъмно” отнесе в историята рекорда по брой гледания за едно денонощие, поставен през  2015 г. от „Междузведни войни: Силата се пробужда“, съобщава „Холивуд рипортър“.

Общият брой гледания на видеото в интернет-платформите е 114 милиона пъти. Постижението на трейлъра на „Междузвездни войни“ беше 112 милиона. Само в първия час и само на официалната страница на филма във Фейсбук, клипът на „50 нюанса по-тъмно“ е видян от 2,5 милиона зрители.

Но не бива да забравяме, че често интересът към трейлърите е един, а към филмите друг. В крайна сметка приходите на „Силата се пробужда“ надхвърлиха 2 милиарда долара, а „50 нюанса сиво“ направи малко над половин милиард.

50 нюанса по-тъмно е продължение на масово осмяната от критиката, но все пак събрала доста зрители еротичната драма „50 нюанса сиво“. В главните роли са Джейми Дорнън като Крисчън Грей и Дакота Джонсън като Анастейжа. Режисьор на новата екранизация по романа на Е. Л. Джеймс, е Джеймс Фоли, известен с „Кое е това момиче“ (1987), „Страх“ (1996) и телевизионния сериал „Къща от карти“.

Световната премиера на филма е на 9 февруари 2017 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари