Транссексуална жена се самоуби два дни преди мечтана операция

1

Депресирана транссексуална жена се е самоубила с коктейл от наркотици, след като не успяла да издържи на напрежението да чака одобрение за операция за смяна на пола.

Синистра Де Корси излиза на светло през 2013 година и започва да чака своята операция.

Но различните трудности със здравната система започват да водят до отчаяние, пристрастяване до наркотици и редица други проблеми. Синистра прекарала последният си ден с приятеля си и изглеждала изключително спокойна и щастлива, докато не станало ясно, че е прикривала своята депресия.

Точно два дни след като Синистра се самоубива, майка й получава писмо, което одобрява и поема разноските по операцията за смяна на пола. Дамата започнала да учи "Козметични науки" в Лондонския университет. За период от 2 години, Синистра писала стотици писма с надеждата, че ще получи отговор и финансиране за хормоналните медикаменти, но винаги получавала отказ, пише Men.bg

В опита си да ги получи, жената започнала да продава тялото си и да купува лекарствата със спечелените пари. Останалото отивало за наркотици, които по-късно довели до отчаянието, както и до добрата стара депресия. Майката смята да осъди английското правителство, защото смята, че детето й е било дискриминирано и здравната система се е забавила нарочно, допринасяйки за този фатален изход!

Източник: Men.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари