Транспортен бос у нас си купи кола за 8 милиона лева, докато браншът колабира

45
Колата е пристигнала у нас преди Великден, а жена му побърза да се похвали в Инстаграм
Колата е пристигнала у нас преди Великден, а жена му побърза да се похвали в Инстаграм Снимка: Instagram

Докато транспортният бранш в  България е пред колапс, у нас вече официално има регистрирано Bugatti Chiron Super Sport 300+

Возилото принадлежи на Ваньо Алексиев, собственик на фирма "Биомет". 

Това стана ясно след като половинката на Ваньо Алексиев – Цвети Василева публикува кадър с една от най-редките и скъпи коли на планетата.

Дамата неофициално потвърди за доставката на ексклузивния суперкар след като публикува интересната снимка в своя Instagram профил, информира Факти.бг

На кадъра се вижда само задната част на Bugatti-то, която по-наблюдателните бързо разпознаха. Отличителната издължена форма на задната част, както и вертикално подредените ауспухови тръби са специфични за версията Super Sport 300+, която е лимитирана в едва 30 броя.

Колата е пристигнала у нас преди Великден и струва колосалните 4 млн. евро или около 8 млн. лева. Собственикът на "Биомет" е поръчал возилото преди година и сега не може да се нарадва на най-новото си бижу. Chiron Super Sport има 1600 конски сили и максимален въртящ момент от 1600 нютон метра, които позволяват максимална скорост от над 480км/ч и ускорение от 0 до 200км/ч в рамките на 5.8 секунди. Цените на Super Sport започват от около 3.2 милиона евро, като в тази цена не влизат екстрите, които е поискал транспортният бос, с тях сумата набъбнала на точно 4 млн. в евро.

Това не е първото Bugatti Chiron, което Алексиев добавя в гаража си, след като през 2018 година бизнесменът подкара чисто нов Chiron. През изминалата година той бе продаден, но явно само да бъде заменен от по-ексклузивната му версия.

Chiron Super Sport 300+ е лимитирана серия на модела и е посветена на прототипа, който успя да премине границата от 300 мили в час (482км/ч). Серийната версия е ограничена на „едва“ 275 мили в час или 442км/ч. Под капака на Super Sport 300+ работи познатият 8.0-литров W16 с четири турбини и мощност от 1600 конски сили.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    7
    Ivan
    А камионите му дроб
  • 1
    6
    до 5
    Бабоеб. Но не си само ти, има и други в Европата.
  • 3
    5
    Пилев
    Панталонките на тая лелка ми се иска да ги пробвам - каквото остане отвън - ще и го давам бавно.
  • 3
    4
    асс
    За този важи ли изискването за даряване на заплатата, но на български семейства?!
  • 6
    3
    PETAR DIMITROV
    Ушев остави прасетата в блатото!Там и е добре....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари