Тръмп: Нямам избор и ще участвам в президентските избори

0
75-годишният Тръмп каза също, че не счита президента Джо Байдън (78 г.) за достатъчно компетентен за тази длъжност,
75-годишният Тръмп каза също, че не счита президента Джо Байдън (78 г.) за достатъчно компетентен за тази длъжност, Снимка: ЕПА / БГНЕС

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че ситуацията в страната не му оставя друг вариант, освен да участва в президентските избори през 2024 г.

"Не мисля, че ще имаме избор. Това е позорно" - заяви Тръмп пред Fox News, в отговор на въпрос за негово възможно участие в следващата кандидат президентска кампания, пише Сега.

Той отново нападна президента Джо Байдън за начина, по който стана изтеглянето на американските военни от Афганистан, като го нарече "най-големият срам в историята на страната ни".

Когато погледнете Афганистан и какво се е случило там, и смъртта без причина, просто без причина...“, каза Тръмп и добави, че родителите на военните "искат да разговарят с мен - не искат да говорят с Байдън. Те са просто опустошени“.

"Стига се до момент, в който наистина няма да имаме избор (за изборите през 2024 г.)", добави бившият президент.

75-годишният Тръмп каза също, че не счита президента Джо Байдън (78 г.) за достатъчно компетентен за тази длъжност, както и че настоящата администрация засилва разделението в американското общество.

"Те продължават да твърдят, че искат да обединят хората, че искат да са обединяващи. Но те не са приобщаващи. Те са много, много разделящи", добави Тръмп.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари