Трайков пред русенци: Страната ни се управлява от шепа милиардери

0
По-късно кандидатът за президент беше благословен от Русенския митрополит Наум
По-късно кандидатът за президент беше благословен от Русенския митрополит Наум

Кандидат-президентската двойка на Реформаторския блок Трайчо Трайков и ген. Съби Събев днес се срещнаха с обществеността в Русе, предаде БНТ.

"Опонентите ни бягат от дебат и както сега бягат от дебат, така утре ще бягат от вас, гражданите, зад стените на Дондуков", заяви пред симпатизанти Трайков.

"Трябва на всички да е ясно, че това не са избори за партиен секретар на нацията", каза още кандидатът на Реформаторския блок. Според него, страната ни в момента се управлява от шепа самозабравили се милиардери, политици, магистрати и олигарси. Той се обърна към русенци с призив да бъде прекъснат този омагьосан порочен кръг.

"Трябва да се започне от някъде, а президентът в България е много силна фигура, затова се опитват и да смачкат кампанията", заяви още Трайков.

Трайчо Трайков, кандидат за президент на Реформаторски блок : "Трябват ни хора, които предпочитат България пред партийните интереси. Затова аз мисля че след една седмица с №7 ние ще покажем какво иска България. Защото иначе рискуваме да ни накацат летци, обърнати на изток, североизток или на югоизток. Да, кандидатът на БСП г-н Радев се крие зад инициативен комитет, но е ясно какво цели той - да върнат БСП обратно във властта."

По-късно кандидатът за президент на Реформаторския блок Трайчо Трайков беше благословен от Русенския митрополит Наум.

Източник: БНТ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари