Тръгна подписка за отнемане на короната на новата „Мис България”

0
Сдружение „Православна младеж – св. Петка Търновска“ оспорва короната заради голите снимки на еротичния модел
Сдружение „Православна младеж – св. Петка Търновска“ оспорва короната заради голите снимки на еротичния модел

Еротичният модел Марина Войкова, избрана с подкрепата на ТВ 7, спрягана за собственост на обвинения за източването на КТБ банкер Цветан Василев, няма право да представя страната ни на международни конкурси от ранга на "Miss Earth", "Miss Planet" и "Miss Globe", заявяват от Християнско сдружение „Православна младеж – св. Петка Търновска“.

 В началото на новата седмица стартира национална подписка, с която ще се иска да бъде отнета от нашумелия еротичен модел Марина Войкова титлата „Мис България 2015”.

Короната й бе връчена в скандално нарушение на регламента на конкурса, правейки го абсолютно нелегитимен, аргументират се от Сдружение „Православна младеж – св. Петка Търновска“.

Всички, които се чувстват омерзени и крайно възмутени от случилото се на тазгодишния конкурс „Мис България”, ще могат да слагат в продължение на цял месец имената си под искането за отнемането на короната от г-ца Войкова заради нейните предизвикателни и голи снимки, правени много преди конкурса, допълват от православното сдружение.

С подписката се иска също така българската общественост да вземе отношение и по повод настоятелните призиви и апелите за легализиране на проституцията, които периодично отправя организаторката на „Мис България“ Ирина Папазова в серия свои интервюта пред медиите.

За да не бъдем голословни – само преди месец – на 24 ноември 2015 г., електронни медии публикуваха следното нейно стряскащо изявление:

„Папазова е привърженик на идеята за легализиране на проституцията. Така парите ще влизат в хазната, а няма да отиват при сводници и сутеньори. „Но най-важното, поне за нашия бизнес е, че момичетата няма да имат нужда да се крият зад нашата професия и не само нашата, и ще развиват тази дейност спокойно и самостоятелно, без да бъдат принуждавани“, допълва организаторката на „Мис България“.

     http://www.tialoto.bg/a/1-zvezdi/46152-bez-plastmasovi-momicheta-na-mis-balgariia/

 Оказва се обаче, че г-жа Папазова, незнайно как сдобила се с правата да организира конкурса „Мис България“, отдавна ратува и зове за легализиране на най-древния занаят и всеотдайно „работи” за тази „кауза”.

Проверка в интернет показва, че още преди 3 години редица сайтове са публикували и специално интервю по „темата” с нея, озаглавено по следния атрактивен начин:

       „Ирина Папазова: Моделките се продават доброволно, легализирайте проституцията!”

        http://www.blitz.bg/news/article/172218

Категорични сме, че еротичната моделка Марина Войкова, нашумяла с голите си снимки не само у нас, но и в цяла Европа, няма как да бъде и официалното лице на големи благотворителни кампании и инициативи, насочени към децата и подрастващите, към социално слабите и уязвими групи, посочват от Сдружение „Православна младеж – св. Петка Търновска“.

От неправителствената организация напомнят също, че една истинска „Мис България” трябва да е във всяко едно отношение и пример за подражание за младите момичета.

Но за какъв висок морал, за какви нравствени ценности може да говорим в ситуация, когато с короната в крещящо нарушение на регламента бе удостоена еротична моделка /и най-вероятно - протеже на забегналия в Сърбия банкер Цветан Василев/, отбелязват православните младежи от „Св. Петка Търновска“ и изтъкват, че българските християни няма да допуснат подобна зловеща, цинична гавра с нашите изконни ценности и добродетели, при това – в самото навечерие на едни от най-светлите християнски празници, а именно Бъдни вечер и Коледа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари