Тръгна делото за катастрофата, в която загинаха Деница и Батуан

1
Пред съда в Русе се изправят двама души, участвали в тежкия инцидент по пътя Русе - Мартен
Пред съда в Русе се изправят двама души, участвали в тежкия инцидент по пътя Русе - Мартен Видео: Кис 13

Пред съда в Русе се изправят двама души, участвали в тежкия инцидент по пътя Русе - Мартен

Близо 4 години след тежката катастрофа край Русе, при която загинаха Деница и Батуан, в Окръжния съд започна по същество делото за смъртта на двамата младежи, предава Кис 13.

Обвиняеми са водачите на превозните средства, участвали в пътно-транспортното произшествие.

Тежката катастрофа стана на 28 януари 2020 година в района на "Сръбчето" по пътя Русе - Силистра, в посока Мартен. До жестокия сблъсък се стигна, след като водачът на камион с разградска регистрация, навлязъл от дясна в лява лента без да пропусне движещия се по нея лек автомобил.

Катастрофата отне живота на 18-годишният абитуриент Батуан и 17-годишната Деница от Сливо поле. Обвиняеми са 32-годишната водачка на лекия автомобил и 41-годишният шофьор на камиона.

На днешното заседание бяха изслушани част от свидетелите, както и някои от вещите лица. Бяха назначени и нови експертизи.

Следващото заседание по делото е насрочено за 28 февруари. Тогава ще бъде представена автотехническата експертиза и ще бъдат разпитани и свидетели с преки впечатления от инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -60
    5
    ......
    https://www.facebook.com/NR.NeliRadeva/posts/903921246654058/?locale=ms_MY
  • -50
    4
    Искаме справедливост
    Тая тъпа пача е снаха на бившия кмет на Сливо поле - Сезен Големанска!! 4 години се мъчат да я изкарат психично болна, за да не я осъдят, а тя си живее живота, ходи си по купончета 😡😡😡
  • -53
    3
    Тъпа пача
    Някой знае ли тая пача шофьорката коя е, що е, как се казва или все ги крием виновните, щото са на някого човек...
  • 64
    2
    или
    споделена вина, или шофьорът на камиона! за мен по-вероятно ще е камионът!
  • -44
    1
    Jesus
    Карала със 140 км в час..при положение,че вози деца..четири години събирате доказателства,да изкарате един изрод невинен...Гавра с паметта на загиналите!!!Не се учудвайте,че това продължава и до ден днешен и ще се стовари върху вас с пълна села..Господа "правосъдници"!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари