Траен спад на активните случаи на Ковид-19 в Русе

3
Заразените през изминалото денонощие са само четирима
Заразените през изминалото денонощие са само четирима Снимка: Dunavmost

Траен спад на активните случаи на Ковид-19 отчитат здравните власти в Русенско

Заразените през изминалото денонощие са четирима, като общо 84 души към момента са с коронавирусна инфекция в областта. 16 от тях са на болнично лечение, а останалите 68 са поставени под домашна изолация. Сред заболелите за последните 24 часа няма деца.

През вчерашния ден един мъж с положителен тест за коронавирусна инфекция е починал, а 21 души са оздравели. Справка в Единния информационен портал сочи, че областта се нарежда на осмо място по разпространение на вируса наравно с Видин, като разликата между повечето населени места е много малка, едва от по един – два случая. Без нови случаи са шест области – Велико Търново, Добрич, Монтана, Смолян, Стара Загора и Шумен.

До момента в област Русе са извършени 128 048 имунизации, като повторна доза са получили 58 326 души. Бустерна доза пък е направена на общо 22 027 русенци. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари