Този циганин се ползва с протекции от прокуратурата!

0
Интересен е случая в който Васил е хванат заедно с десетки нелегални имигранти в хостела си, но въпреки това, обвинение срещу него не следват
Интересен е случая в който Васил е хванат заедно с десетки нелегални имигранти в хостела си, но въпреки това, обвинение срещу него не следват Снимка: Б.Асенов

"Сега се връщаме с Тодор от 3-то районно. Разпоредена е вътрешна проверка за незаконното ни задържане там, след като хванахме циганина рекетьор от Лъвов мост. Интересното е че Васил ( така се казва мангала) е стар познайник на полицията, днес разбрахме, че срещу него има множество дела за сутеньорство и трафик на хора.

Преди година е държал хостела до дюнерите Опс на Лъвов мост. Там е предлагал проститутки и травестити на арабите, но от полицията ни казаха, че се ползвал с протекции от прокуратурата, които всеки път му сваляли обвиненията. Точния израз на полицая беше: - „Ние го хващаме, но от прокуратурата го пускат”

Интересен е случая в който Васил е хванат заедно с десетки нелегални имигранти в хостела си, но въпреки това, обвинение срещу него не следват. На мой въпрос кой седи зад него, отговора беше присвиване на рамена. Вече на всички трябва да е ясно, че протекцията на престъпността иде от най-високо ниво. В нея са забъркани управляващи, псевдо-опозиция, медии, които прикриват случаите и разбира се корумпирани полицаи!

Ние от Национална съпротива, няма да престанем да се борим срещу тях, докато не победим. Ние ясно разбираме, че Лъвов мост е умаления вариант на България. Ако ислямизацията и циганизацията там успее, то знайте, че ще падне и България, но ако ние успеем да освободим този район, то знайте, че ще знаем как да освободим и България!

Това е снимката на Васил, рекетьор, сутеньор и трафикант на нелегални мигранти от Лъвов мост!"

Благовест Асенов / Facebook

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари