Това не е демокрация! Гробище е

3
Николай Марков: 32 000 лумпена ще решават живота ни
Николай Марков: 32 000 лумпена ще решават живота ни Снимка: YouTube / Архив

Николай Марков изразява своето недоволство от предстоящите местни избори

"Това не е демокрация! Гробище е", пише Марков. "32 000 лумпена, надъхани да стават общински съветници и кметове. И си вярват. Те сопола си не могат да избършат, съвети ще дават, човешки съдби ще решават."

Марков се позовава на кандидатите за кметове на София, които според него са некомпетентни и неспособни да управляват града.

"Дори парашутиста на Демократична България за кмет на София фъфли като петокласник и прави асоциации, като ученик от помощно училище", пише Марков. "Ама това нямало значение, защото бил милионер. Дъно."

Марков завършва публикацията си с въпрос: "32 000 лумпена ще решават живота ни. Представяте ли си докъде ни докараха!"

Публикацията на Марков предизвика бурни дискусии в социалните мрежи. Някои потребители се съгласиха с него, че кандидатите за местни избори са некомпетентни и неспособни да управляват. Други обаче го критикуваха за използването на обидни квалификации.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    до 5
    От такива "лавъри" като теб, които само за "хейтъри" мислят да заклеймяват сме стигнали до тук. Неграмотни и неосведомени хахота, които всичко им харесва понеже нямат отношение към нищо и за нищо не им пука, само да се впишат в "Каквото е Популярно Сега и Повече да не ни Притесняват™".
  • -4
    5
    ахахахаха
    тоя само яде реве по тв каналите и сере, кога пък успя тези 32 000 хиляди души да ги анализираш че стигна до този извод? типичен хейтър, нещастен от живота
  • 11
    4
    daskal
    Превеждам... Демокрация буквално значи народовластие, управление на народа. Това е само една от формите на власт. Нашата демокрация кой ни я прави? Кой ни е виновен, че сме такива боклуци? Защо не харесваме най-достойните сред нас, а предпочитаме все разни тарикати и популисти?
  • -2
    3
    хаха
    не я разбират тук хората демокрацията. Ако нямаше демокрация, за този си коментар Марков вече щеше да е въдворен в Белене. Ако нямаше демокрация всеки недоволен и протестиращ щеше да бъде брутално репресиран. Демокрацията дава свобода на избор, това е! Ама ганя смята, че демокрацията ще му донесе наготово просперитет и за това мрънка, че няма демокрация. Ако нямаше демокрация Бойко щеше да е несменяем, ама на този етап има опашки от ганьовци по избирателните секции които гласуват за него и това е факт. Демократично избрана мутра от себеподобни. Не се сърдете на демокрацията за дереджето на държавата, а се сърдете на себе си и сънародниците си.
  • 15
    2
    До 1
    Ама е прав, че няма демокрация. Като започна войната в украйна, и тук блокираха руския канал. Как е това по-различно отколкото през комунизма, когато забраняваха западни източници на информация? От 1960-1970 до 2023 АБСОЛЮТНО НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО, ДАЖЕ Е СТАНАЛО ПО-ЗЛЕ И ПО ПЕДЕРАСТКО И ГНУСНО.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари