Това ли са биячите от Околовръстното?

0
В социалните мрежи разпознаха безскрупулните нападатели
В социалните мрежи разпознаха безскрупулните нападатели

След инцидента на Околовръстния път в София, при който четирима мъже пребиха с палки шофьор и спътничката му, в социалните мрежи се появиха предположения за самоличността на биячите. Към момента неофициално се знае, че те са свързани с Ивайло Борисов - Ториното. От прокуратурата по-рано днес уточниха, че четиримата задържани за побоя са служители в охранителна фирма.

Инцидентът, за който съобщи първо БЛИЦ, стана вчера около 17:40 часа. След екшъна пострадалият сам успял да стигне до болница.

В социалните мрежи вече се появиха и твърдения за самоличността на някои от нападателите. В групата "Заедно срещу крайно наглите шофьори" беше публикувано селфи на трима души, а за двама от тях се твърди, че са участвали в боя. Сред тях е и Христо Христов. Името му съвпада с инициалите на един от задържаните, обявени от прокуратурата.



В профила на Христов във Фейсбук може да бъде видяно на Wffen Totenkopf - въоръжено крило на германската нацистка партия, помагаща на Вермахта, без официално да е част от него. Един от последните постове в профила на Христов е „Дела трябват, а не статуси“, предава Офнюз.

Гражданин, който разпознал и двамата участници от видеото с побоя, твърди че основната им работа е в комплекса "Мирамонте" в столичния кв. "Драгалевци".

"Редовно седят до детската площадка в близост, облечени с камуфлажни дрехи, а от време на време са с бронежилетки", разказа той.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари