Викторио: Дарина спря да ми вика "мило"

4

Появиха се първи снимки на убитата вчера 23-годишна жена в столичния квартал "Надежда".

"Дарина спря да ми вика "мило", е едно от нещата, от които Викторио Александров се е жалвал пред полицията от убитата вчера бивша негова приятелка Дарина Министерства. Сигналът е подаден в петък пред 5 РУ в София.

Викторио, който е задържан за убийствата на Дарина и дъщеря им Никол, обяснявал в тъжбата си, че Министерска променила отношението си мъм него. В сигнала си той описвал, че тя го нарича "бе", говори му на цяло име, а това го травмира. Той бил свикнал бившата му приятелка да го нарича "мило", което тя престанала да използва още преди последната им раздяла в четвъртък. Александров подал сигнала на следващия ден. От 5 РУ са го препратили по компетентност на колегите си от 2 РУ.

Преди час от прокуратурата и полицията дадоха последни подробности за тежкия инцидент. 26-годишният Викторио Александров, с когото тя е живяла на семейни начала, я убива с два изстрела в апартамента им, след което взима 1-годишната им дъщеря и бяга. Преди около седмица семейството е празнувало рожден ден на детето. Двамата са имали проблеми и са се разделили миналия четвъртък, а в петък Викторио е подал жалаба за психически тормоз от страна на приятелката си.

Снощи той и детето бяха открити с огнестрелни рани в главите, откарани са в "Пирогов", където момиченцето почива в спешния център.

Самият Викторио е без опасност за живота, а раната му е като одраскване от куршум. Веднага щом състоянието му позволи, на него ще му бъде повдигнато обвинение и ще бъде поискана най-тежката мярка за неотклонение - задържане под стража.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари