Това е касапинът, разчленил жена си

0

Стефан Стефанов, който бе задържан в неделя заради убийството на жената, с която съжителствал - Галя, остава за постоянно в ареста.

Това реши днес състав на Окръжния съд, информира ТОП НОВИНИ.

По време на делото Стефан се обърна към адвоката си с думите "Нищо не си направил. Уволнен си". Мъжът поиска да търси личен защитник, което наложи прекъсване на делото до 16.15 часа. Дотогава обаче той не намери нов адвокат.

Убийството е било извършено в периода от 12 до 21 август 2016 г. Сигнал за изчезналата жена от Варна, с която извършителят се събирал и разделял многократно, е бил подаден от близките й на 19 август 2016 г. в Шумен. 49-годишната Галя Д. е била обявена за издирване.

На 21 август 2016 год. при проверка в дома на Стефан в кв. „Гривица“ в Шумен полицейски служители открили в килер до къщата му разчленен труп и тленни останки в напреднал стадий на трупно разложение. Стефан Ст. обяснил пред служителите, че това е убитата от него Галя.

Стефан е осъждан 7 пъти за шофиране в пияно състояние и за неизпълнение на наложени мерки по Закона за защита от домашно насилие.

Източник: ТОП НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари