Тошко Йорданов: Голямата война с ГЕРБ я спечелихме ние

2
Колкото по-рано си замине това управление, толкова по-добре за държавата, категоричен е той
Колкото по-рано си замине това управление, толкова по-добре за държавата, категоричен е той Снимка: БНТ

Ако не бяхме свалили Бойко Борисов, той и сега щеше да управлява. Гешев и сега щеше да е главен прокурор, категоричен е той

"Това управление е много вредно и колкото по-рано си замине, ще е по-добре." Това каза председателят на ПГ на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов в предаването „Панорама“ по БНТ.

Той не спести критиките си към финансовия министър Асен Василев. Според него страната е в ужасно финансово състояние.

Голямата война с ГЕРБ я спечелихме ние. Ако не бяхме свалили Бойко Борисов, той и сега щеше да управлява. Гешев и сега щеше да е главен прокурор. Те вече нямат този властови ресурс, който имаха“, категоричен е той.

Президентската форма на Радев и управлението на Радев са две различни неща. Той е избран в сегашната ни Конституция и правомощията, които тя му дава. Президентската република е идея, която ще се реализира рано или късно“, смята Йорданов.

С нас не е говорено за конституционна реформа. Не са изпращани намерения. Има единствено заявка, че ще се говори и с нас“, каза още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Леке
    Просто
  • 5
    1
    Хахах
    На Тошко полюциите!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари