Торино и Пашата: Имаме вярна аудитория

3
Двамата организират 8 самостоятелни концерти
Двамата организират 8 самостоятелни концерти Видео: NOVA

Двамата организират 8 самостоятелни концерти

Торино и Пашата са един от най-популярните и слушани дуети у нас. Преди дни представиха новата си песен с Преслава, която вече има над милион гледания, а тепърва им предстоят и поредица концерти.

Тя споделят, че 2023 година е много ключова за тях. Дуетът им навършва 5 години, които според тях минават като миг. Двамата организират 8 самостоятелни концерти.

Когато имаш мечта, превърнеш я в цел и я следваш няма как да не успееш”, споделя дуета, предава NOVA.

Двамата добавят, че последните години са израснали в личен план. Споровете по между им са свързани с творчеството, но винаги успяват да запазят добрите си отношения. Те разказват, че приятелството по между им е на първо място, след него поставят кариерата.

Имаме вярна аудитория, които оценяват нашата музика. Благодарни сме за всичко, което ни се е случило до момента”, добавят те.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари