"Топлофикация" спира топлата вода в Русе

0
От 0:00 часа на 21 август започва профилактика на съоръженията
От 0:00 часа на 21 август започва профилактика на съоръженията Снимка: ТЕЦ - Русе

От 0:00 часа на 21 август започва профилактика на съоръженията

Започва ремонт и профилактика на съоръжения в топлоизточника и топлопреносната мрежа, уведомиха от дружеството.

Топлофикация Русе“ АД, уведомява своите клиенти, че във връзка с ремонт и профилактика на съоръжения в топлоизточника и топлопреносната мрежа, ще бъде преустановено подаването на топлинна енергия (битово гореща вода) за три седмици.

Това ще се случи от 0:00 часа на 21.08.2023 година до 24:00 часа на 11.09.2023 година за всички клиенти на територията на град Русе.

Топлофикация Русе“ АД се извинява за причиненото неудобство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    11
    Аре стига!
    Този цирей просто трябва да престане да съществува. Разкатаха мамата на хиляди хора от десетилетия работещи в чужбина, пазещи по някоя панелка за старини с таксата си сградна инсталация. А ЧСИ-то, то го знаем кой е, доволно потрива мазни кунки. 65 кв/м апартамент го отоплявам с климатик за 120 лева месечно при сегашните цени. Не ви искам парното бе! Тръби дори няма в жилището ми! Но ме дерете със сградната инсталация!
  • 8
    10
    ЗАКРИВАЙ
    най-забавното е, че началника им неотдавна заплаши гражданите с "русенци ще си зареждат телефоните в Гюргево" ако затворели ТЕЦ-а. Голям страх ги тресе, че една камара некадърници ще останат трайно безработни. Пък гражданите просто ще знаят, че приключва тая сага и ще си слобат бойлери. Един бойлер излиза горе долу колкото такса "сградна инсталация" в рамките на един отоплителен сезон :) Бързо ще се избият парите. Повечето и без това си имат климатици, така че в отоплението няма да има особенни промени.
  • 13
    9
    Гражданка
    Докато им позволяваме, така ще правят - когато си искат и както си искат! Накрая винаги им плащаме за всичките неуредици. Тези хора са над закона и морала!
  • 5
    8
    Анонимен
    Браво на ТЕЦ Русе, поздравления! Отличен мениджърски екип!
  • 19
    7
    Локум за балъци
    Тези са ужасни. Посред лято без топла вода.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари