"Топлофикация Русе" спира топлата вода и в районите "Център" и "Ялта"

1
Топлоснабдяването ще бъде прекъснато за два дни
Топлоснабдяването ще бъде прекъснато за два дни

Топлоснабдяването ще бъде прекъснато за два дни

Поради необходимостта от неотложен ремонт по магистрален топлопровод ще има ВРЕМЕННО ПРЕКЪСВАНЕ НА ТОПЛОСНАБДЯВАНЕТО за периода от 15:00 ч. на 12.09.2023 г. до 15:00 ч. на 14.09.2023 г. към обектите, намиращи се в топлофикационни райони "Център" и "Ялта".

Припомняме ви, че по-рано днес дружеството пусна уведомление, че ще бъде спряно топлоподаването към обектите, намиращи се в топлофикационни райони "Здравец", "Родина", "ЦЮР" и обектите от район "Възраждане", намиращи се източно от ул. "Янтра" за времето от 10:00 часа на 12.09.2023 г. до 10:00 часа на 14.09.2023 г.

Допълнителна информация може да получите на денонощния телефонен номер на диспечерска служба (082) 841 905.

Ръководството на „Топлофикация Русе” АД се извинява за създадените неудобства!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    От топлото
    Пуснахме ви водата да окъпете първолаците, не се самозабравайте временно е - пак ще ви я спрем, вие плащайте роби. За Коледа пак ще ви я пуснем за ден - два
  • 6
    5
    ×××
    А,той само Ковачки е виновен!Местните им ръководители са най-виновни.Да не си мисли някой,че Ковачки с нас ще се занимава.Местни феодали са се самозабравили и си правят с нас каквото им кефне.Как ли се подхилкват,като четат писанията ни
  • 11
    4
    Румен
    Цял месец профилактика без топла вода от Топлофикация ,чепкаха си вълната и си клатиха камбаните,а сега авария.
  • 9
    3
    Буци
    До като Ковачки е собственик така ще бъде. А ДКЕВР за какво са и какви функции изпълняват е пълна мистерия. Ние сме си виновни, че ги търпим, никой друг.
  • 16
    2
    tg
    кога я пуснахте, че да я спирате
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари