"Топлофикация - Русе" отново остави на студено абонатите си в квартал "Здравец север"

0
Очаква се топлоснабдяването да бъде възстановено до 15:00 часа на 26.11.2023
Очаква се топлоснабдяването да бъде възстановено до 15:00 часа на 26.11.2023

Очаква се топлоснабдяването да бъде възстановено до 15:00 часа на 26.11.2023

Поради извършване на неотложни ремонтни дейности по разпределителен топлопровод има ВРЕМЕННО ПРЕКЪСВАНЕ НА ТОПЛОСНАБДЯВАНЕТО за периода от 15:00 ч. на 24.11.2023 г. до 15:00 ч. на 26.11.2023 г. към обектите в район "Здравец север". Това уведомиха от „Топлофикация Русе” АД.

Допълнителна информация може да получите на денонощния телефонен номер на диспечерска служба (082) 841 905.

Припомняме ви, че поради авария в същия район жителите останаха без парно и топла вода от 21 до 23 ноември.

Ръководството на дружеството ви се извинява за създадените неудобства!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    14
    Николай
    Елате в Чародейка, тук парно никога не е имало! Южно изложение сме и с два хиперинверторни климатика сме решили въпросът с отоплението и охлажданетопрез летните месеци. Сметките за ток твърдо мога да кажа,че за сега са поносими.
  • 1
    13
    Мунчо
    До 11: Никой не говори за тези хора.
  • 1
    12
    Митко Манафов
    Дядо Кольо, ТЕЦ имат остаряла постоянно дефектираща мрежа,а то е защото Кавички изцежда всичко,но на мен ми е студено,останалото не ме интересува,дали.спят или.пе спят , като кат ти трактат дебелата сметка,а са били в ,,неотложен,, ремонт,освен да ги попърдгам до девето коляно,нищо друго не ми.остава
  • -4
    11
    Дядо Колю
    Много коментари от хора които нямат представа как парно и топла вода се провежда и как това удоволствие стига до техните домове. Никой не го е грижа че за служителите на ТОПЛОФИКАЦИЯ няма делник няма празник. В студ и пек те са винаги на своя пост, както и служителите от ВиК.
  • 8
    10
    ЗАКРИВАЙ
    Уникални са тия безхаберници в ТЕЦ-а. Лятото в най-голямата жега няма топла вода да се окъпеш. Зимата в най-големия студ (червен код???) няма парно и топла вода. Съдейки по миналата зима, това ще е то пикът. Една две седмици студ и сняг и после 10 градуса до април. Ама точно в студа както и миналата зима топлофЕкация не могат да предоставят услуга. Виж за сметките проблем няма - те се предоставят. Ако ТЕЦа не беше на руски мафиот щяха да ги скъсат от неустойки. По принцип общината би трябвало да води дела за недоставяне на услуга по договор, защото те носят отговорността по закон. Абонатите нямат договор с топлофЕкация, но общината има и реално тя представлява етажната собственост! Ама като имаме доктор адвокат за кмет той откъде да ги знае тия подробности :D
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари