ТОПИ СЕ!

2
Пеевски вече е половин, коментира Радослав Бимбалов във Фейсбук
Пеевски вече е половин, коментира Радослав Бимбалов във Фейсбук

Пеевски вече е половин

Успелият исполин, преял с почти цяла държава, влезе в ДАНС, този път не като новоизбран богопредложен. Изглежда е оставил голяма част от осанката си някъде по пътя между Дубай и Магнитски.

Гледам го и си мисля. Колко още трябва да се втали, за да спрат да се крият зад него? Кога ще успеем да видим зад масивната му преграда лицата на тези, които го отгледаха, тъпчеха, нахъсваха и пазеха? Трябва ли съвсем да изчезне телесно, за да видим върволицата от овластени грешници, хванали се на противното влакче, което ни мачка с десетилетия?

Да, някои от тях са в гроба, но повечето са все още сред нас. Там някъде – във Враня, Банкя, Росенец, Белград, Дубай или разни други населени места като Прокуратура, ПКОНПИ и ВСС.

Давай, Деляне, топи се. Чакам.

Радослав Бимбалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук