Топ 5 тенденции в облеклото за пролетта

1

До настъпването на пролетта не остава много, така че е време да помислите как да актуализирате гардероба си, като вземете предвид тенденциите.

На мода ще бъдат ярки палта, универсални анораци и карирани елементи, пише GlasNews.

Топ 5 пролетни тенденции в облеклото за 2022 г.

Край на минимализма! Дизайнерите предлагат да експериментирате с материи, цветове и текстури.

Кожени якета

Време е да оставите настрана меките кожени якета и да дадете предпочитание на грубите, дръзки, износени якета. На модните ревюта те се комбинират с подходящи кожени поли, мрежести мини поли и романтичен топ. Пролетната визия може да се състои изцяло от кожени дрехи или разредена с деликатни текстури, като дантела и коприна.

Палто

Снимка: goodfon.ru

На мода ще бъдат ярки цветове, които изглеждат хармонично в строга класическа кройка. За пролетта дизайнерите препоръчват да изберете палто от синьо, зелено, червено, лилаво или наситено синьо. И за да не се окаже твърде ярко изображението, може да се балансира с помощта на неутрални дънки в спокоен нюанс, лаконичен шал и чанта.

Анорак

Според модните тенденции това е едно от най-горещите неща за пролетта на 2022 г. А аноракът все още не е напълно спортен. Стилистите предлагат да го съчетаете с бяла рокля и мини пола или да го носите като рокля. Дългите обикновени модели без ефектен декор са идеални за ежедневно носене. В същото време модерният розов или зелен анорак се счита за най-модерен.

Мини поли

Моделите с изключително къси поли ще са на върха на популярността тази пролет. Най-добре е да изберете къси поли А-силует, които са по-универсални. Експертите препоръчват да разгледате модели, изработени от плътни структурирани тъкани, които държат добре формата си. Можете да допълните мини полата с ботуши, жокейски ботуши и блуза от струяща материя.

Кариран принт

Сака, панталони, рокли, палта, блузи могат да бъдат карирани – каквото и да е, защото през пролетта на 2022 г. този принт ще бъде една от ключовите тенденции. Малките карета в неутрален цвят са лесни за комбиниране с други модели и се вписват във всяка ежедневна визия, пише profile.ru. Можете да го допълвате с райета, флорални или геометрични щампи, както и дрехи на точки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари