Тони Филипов: Дани Кирилов се обидил, че съм го нарекъл глупав. Не знаех, че го пази в тайна!

0
Правосъдният министър се е обидил на сатирика, но няма да го съди
Правосъдният министър се е обидил на сатирика, но няма да го съди

Журналистът Стойко Тонев, който е по-известен с псевдонима си д-р Тони Филипов, продължи словесните закачки с правосъдния министър Данаил Кирилов.

Снощи членът на правителството публикува коментар във фейсбук, от който стана ясно, че много се е обидил на известния сатирик, но няма да го съди, пише OFFNews.

"Аз няма да се защитавам! Тези не са ми равни, защото нямат достойнство и чест! Те не калят мен, калят собствените си противни и алчни мутри. Ще чакам мъдрото действие на Провидението!", пише Кирилов по повод публикацията на д-р Филипов "От страх човек побягва, от срам не може" в сайта "Редута".

Днес известният журналист отговори на министъра с два свои коментара в социалната мрежа:

"Данаил Кирилов много се разсърдил, дето съм написал: "Ако глупостта беше стока, Кирилов можеше да завърти търговия на едро." С една дума обидил се, че съм го нарекъл глупав. Съжалявам, не знаех, че го пази в тайна."

Вторият е по-обяснителен:

"Министър Кирилов много се обидил, обаче решил да не ни съди. Което е една непривично разумна постъпка. Преди няколко години лорд Евгени Минчев от Пазарджик се закани да ни съди, защото написахме: "Това е първият случай в историята, когато ватман става лорд. И първият лорд, който добива титлата си с г*за си. Извинявайте, но няма как да го кажа по-нежно. А и не искам!"

Под угрозата на справедливото правосъдие ние обаче още в следващия брой на вестника написахме: "Извиняваме се на лорд Евгени Минчев задето написахме, че това е първият случай в историята, когато ватман става лорд. И първият лорд, който добива титлата си с г*за си." В следващия брой пак се извинихме на лорд Евгени Минчев, задето сме написал, че това е първият случай в историята, когато ватман става лорд. И първият лорд, който добива титлата си с г*за си. И след като му се извинихме многократно, лорд Минчев се убеди, че ние сме се разкаял искрено и се отказа да ни съди."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Разбрах, че си дала на всички мъже във фирмата.
- Ми нулева кръвна група съм, казаха, че мога да давам на всички.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари