Томислав Дончев: Вътрешният министър не отрече, че е подлаган на натиск

0
Депутатът от ГЕРБ не вижда връзка между безредиците в София, политическите трусове и пренаписването на бюджета
Депутатът от ГЕРБ не вижда връзка между безредиците в София, политическите трусове и пренаписването на бюджета Снимка: БГНЕС

Депутатът от ГЕРБ не вижда връзка между безредиците в София, политическите трусове и пренаписването на бюджета

"Боя се, че между "Продължаваме промяната" и вътрешния министър има някаква интрига - журналисти го питаха дали е подлаган на натиск и той не отрече. Това мен силно ме притесни". Това коментира в ефира на БНТ депутатът от ГЕРБ-СДС Томислав Дончев.

Заяви, че единственият министър на ГЕРБ в кабинета е Мария Габриел, а всички останали са излъчени от "некоалиционните им партньори".

"Ако г-н Петков иска оставката на вътрешния министър - да каже на Денков, който е премиер, излъчен от тяхната партия, да стартира процедура и да я внесе в парламента".

Дончев не вижда връзка между безредиците в София, политическите трусове и пренаписването на бюджета.

"Критики по отношение на бюджета изразихме преди седмица - не политикански, а с числа, защото този бюджет е хем безидеен, хем до голяма степен авантюристичен".

"Осигуряваме подкрепа, защото другата алтернатива не е по-хубава, а те ни се карат - това не го разбирам" - каза Томислав Дончев в коментар относно напрежението в некоалицията. Той самият посочи, че не е доволен от работата на правителството, но има право на претенции, защото го подкрепя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари