Томислав Дончев: ГЕРБ ще предложи правителство

0
Ще предложим правителство не като политически знак, а такова което от ден първи може да гони амбициозни цели, въпреки малките шансове то да бъде подкрепено
Ще предложим правителство не като политически знак, а такова което от ден първи може да гони амбициозни цели, въпреки малките шансове то да бъде подкрепено Снимка: БГНЕС

Ще предложим правителство не като политически знак, а такова което от ден първи може да гони амбициозни цели, въпреки малките шансове то да бъде подкрепено

Това каза вицепремиерът Томислав Дончев, който беше и водач на листата на Коалиция ГЕРБ-СДС в Габрово, на пресконференция в централата на партията, на която беше представен анализ на изборните резултати, предаде агенция „Фокус“.

Дончев уточни, че е било предвидено пресконференцията да се води от премиера и лидер на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, но е било невъзможно, тъй като той води серия разговори с международни партньори на България.

„Победителят е един като брой гласове, като това кой е на първо място в община, област и брой народни представители, но най-важното е, че това е победа, въпреки всички, въпреки горещото политическо лято на миналата година, въпреки естествения ефект на изхабяване от престоя във властта, въпреки пандемията, въпреки агитацията в изборния ден и тоталната консолидация на няколко политически сили“, допълни Томислав Дончев.

Той благодари на всички изборни администрации, които въпреки опитите да се втълпи, че изборите ще бъдат провалени, са протекли нормално.

„Искам да започна с благодарност към всички български граждани, които въпреки опитите да бъдат отвратени от изборния процес, отидоха да гласуват. Българската демокрация е жива. Искам да благодаря на всички български граждани, които за сетен път ни дадоха своята подкрепа. за нас това е дълг и отговорност“, подчерта вицепремиерът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари