Тома Неверни си призна!

2
Откровено си каза, че изборни нарушения има, но крайният резултат от изборите не бил фалшифициран...
Откровено си каза, че изборни нарушения има, но крайният резултат от изборите не бил фалшифициран... Снимка: БГНЕС

Тома Неверни, дежурен по амбразура днес, откровено си призна, че изборни нарушения има. Не мога обаче да разбера мисловният му скок, че въпреки изборните нарушения, крайният резултат не е бил фалшифициран!?! Тоест, ние може да сме оплескали изборите, да сме дали неверни протоколи, мъртви да са гласували, някои да са гласували срещу пари или от отвъдното, но пък резултатът е верен! Явно не сме на интелектуалното ниво на гербоидите, защото логиката до крайната мисъл ми се губи.

Да погледнем изборните резултати от последните парламентарни избори – 169 009 недействителни бюлетини и 124 414 недействителни заради други причини. С около 16-17000 гласа се вкарва ориентировъчно един депутат в Народното събрание, сега преценете ако тези бюлетини са били действителни, опозицията от колко гласа е лишена. Процентът на недействителните бюлетини е смущаващ, дори да приемем за константа, че част от избирателите са неграмотни.

И сега отново да напомня един клип, в който бившият кмет на Пловдив Иван Тотев обясняваше на гербоидните как да правят бюлетините невалидни. За тези наставления гербоидните мълчат като пукали. Ама думичка не казват и не коментират. Само гледат като телета в трици. Това, явно според Томата, било изборно нарушение, ама някак си няколкостотин хиляди умишлено направени невалидни бюлетини, някак си не се отразява на крайния резултат. Ей, ама ми омръзна да ни правите на камилчета.

Истината е, че не само ви подозираме, ами и сме сигурни, че ще правите изборни престъпления, ще подменяте вота. Ще броите неправилно, ще подменяте протоколите от пътя от СИК до РИК, ще купувате гласове под замъглените погледи на полицията, ще притискате работодателите, а те - работниците, да гласуват за вас, ще изнудвате тези, които разчитат на социални помощи. Дори за пенсионерите нагло заявявате, че парите им давате вие, от пикливата ви партия, а не от нашите пари от данъците. Ай стига, де!

НЕ ВИ ВЯРВАМЕ! НЕ ВЯРВАМЕ НА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ, КОЛОНИАЛНИ ЛАКЕИ И КРАДЛИВИ ПРЕСТЪПНИЦИ! НЕ ВЯРВАМЕ НА ИЗБОРИ, ОРГАНИЗИРАНИ И БРОЕНИ ОТ ВАС!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари