Тома Биков: Това, че ще сме първа политическа сила е ясно

2
Не каним никого за коалиция, трябва сами да дойдат
Не каним никого за коалиция, трябва сами да дойдат Видео: Euronews Bulgaria

Не каним никого за коалиция, трябва сами да дойдат

"Това, че ще сме първа политическа сила е почти ясно. По-важното обаче е, че след тези избори българският политически елит и тези, които влязат в Народното събрание са длъжни да сложат край на тази политическа криза", каза пред Euronews Bulgaria Тома Биков от ГЕРБ.

"В този контекст кой ще е първи и кой ще е втори е нещо важно, но е важно от гледна точка на това кой ще бъде носещата конструкция на бъдещото управление. Ако парламентът не е в състояние за пореден път да излъчи правителство, то тази политическа криза е на път да разруши цялата политическа система", добави Биков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    ZaHj
    ПП се готви за ужасяваща коалиция с другия сащнически проект - ГЕ(Й)РБ! ристюфците и ифайло мирчефците са съгласни да се изгради нова коалиция между ПП, ГЕ(Й)РБ и партията на ристюфците! Сънародниците ми явно вече осъзнаха, че про100$ к!р0 и асенчо са откачалки и са агенти/шпиони на урода сащ! Защо не коментирате зависимостта на България от урода сащ и че България е пълна със сащнически агенти на влияние, пълно е със сащнически НПО-та на цру на урода сащ, пълно е със сащнически шпиони?! Защо не искате сащническите шпиони да бъдат изгонени от България?! Има и много тЮркски шпиони, но и за тях мълчите...
  • 4
    4
    Nljpu
    Самонавивайте се! Вярвайте си,че то вече никой не ви вярва!!! Хвалете се сами,че то вече няма кой! Толкова сте натли нещастници!!!
  • 1
    3
    До 1 и до 2
    До 1 и до 2: Каквото и да пишете, подготвя се от сащническото посолство следизборна коалиция именно между герб и между пп-тата, а ристюфците, мирчефците и атанасофците са като скачени съдове за пп-тата и със сигурност ристюфците пак ще е министър от герб! След тези избори другите партии може да не се споразумеят за правителство, но след това на другите избори пп-тата ще са в следизборна коалиция с герб и пак ще говорят глупостите си, за да обяснят защо ще се коалират с герб (уж с понятия за "стабилност", за "евроатлантически ценности", за "заплаха от Русия" и всякакви подсказки от сащническото посолство, но това ще е факт!)!
  • 3
    2
    Мунчо
    Слабо ме интересува дали тези престъпници от герб ще спечелят изборите. Ясно е, че повече НЯМА ДА УПРАВЛЯВАТ.
  • 7
    1
    ???
    СОЙ те излъга, че "ще сте първа политическа сила" ма, Цанке, дето още ти викат Бик Томов?! КОЙ те излъга ма, жрице не само от политическото "Околовръстно"?! Абе, нещо много е запарило род задника на хасковския престъпник Делянчо, дето уж бил "учил" в американски университет, ама само той знае кой точно е този университет, много му е запарило под задника на корумпираното ви герберастко нищожество като теб, сколасало да настани на сладки служби в общината цялата си рода, че и дай осигури "обществени поръчки за милиони! Да ни бе да е дочул, че фигурира в новия списък "Магнитски" и просто да се е напикал от страх! Същото се чува и за "бездомния" ви "финансов гений" - Горановото Влади, което така и не обясни в кое чекмедже и в коя банка на екзотичен остров са онези 70 милиона, които гушнаха със Сикаджийския ви бос от Васил Божков като рушвет, за да му спестят едни стотици милиони от данъци и такси! Хайде, марш на банкянския дувар, там да пълзиш, не в мрежата!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари