Тодор Неделев зарадва съотборниците си от Ботев

0
Голямата звезда днес изненадващо се появи на тренировка на канарчетата
Голямата звезда днес изненадващо се появи на тренировка на канарчетата

Голямата звезда днес изненадващо се появи на тренировка на канарчетата

Голямата звезда на Ботев Пловдив Тодор Неделев, който се възстановява след тежък пътен инцидент и последвала неврохирургична операция, днес изненадващо се появи на тренировка на канарчетата, пише Марица.

29-годишният национал буквално взриви заниманието на съотборниците си, които го посрещнаха изключително възторжено. Неделев получи много прегръдки и пожелания за бързо завръщане в игра.

Отборът на Ботев (Пловдив) поднови тренировки след лагера в Турция. "Канарчетата" получиха ден почивка, а във вторник започнаха занимания на клубната база.

Първата тренировка бе с активационен характер и продължи около 90 минути. Тя бе разделена на няколко части, като завърши с игра в атака.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари