Тити Папазов подаде оставка

0
Само ЛЕВСКИ за всички истински и безкористни ЛЕВСКАРИ! Завинаги един от ВАС!!!
Само ЛЕВСКИ за всички истински и безкористни ЛЕВСКАРИ! Завинаги един от ВАС!!! Снимка: Facebook

Само ЛЕВСКИ за всички истински и безкористни ЛЕВСКАРИ! Завинаги един от ВАС!!!

Константин Папазов – Тити обяви със среднощен пост в социалните мрежи, че подава оставка от Надзорния съвет на футболния Левски. Тити, който не е активен в социалните мрежи, казва, че няма да коментира повече темата на този етап, въпреки че за 28 години не е отказал нито едно интервю.

Ето какво написа Папазов:

„Подадох оставка от Надзорния съвет. Собственикът трябва да реши дали ще я приеме. Бях принуден да взема това решение под натиск. Мисля, че ако аз съм проблема, това е най-лесното решение за мен. Винаги съм работил с любов за ЛЕВСКИ и абсолютно безкористно! Горд съм, че преди малко повече от две години бях в основата ЛЕВСКИ да си възстанови своята автентичност. Година по-късно да намери подкрепата на генералния спонсор PALMS ВЕТ! Само ЛЕВСКИ за всички истински и безкористни ЛЕВСКАРИ! Завинаги един от ВАС!!!“

Час по-късно Тити уточнява:

„До всички медии и журналисти! 28 години не съм отказал никому интервю. Темата с оставката ми е напълно изчерпана в предишният пост. На този етап не смятам да кажа нищо повече. Благодаря Ви предварително. Бъдете коректни един към друг.“

Константин Папазов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари