ТИР се обърна и зарина пътя край Търговище с жито

0
Изчаква се техника на служба „Пожарна безопасност и защита на населението", с която ще бъде изправен и изтеглен камионът
Изчаква се техника на служба „Пожарна безопасност и защита на населението", с която ще бъде изправен и изтеглен камионът

ТИР с прикачено ремарке се е преобърнал на пътното платно в близост до село Дралфа, община Търговище. На главния път Търговище - Попово са се разпилели няколко тона жито.Товарният автомобил с добричка регистрация се е преобърнал в лявата лента, което налага служители на „КАТ - Пътна полиция" да регулират движението на автомобилите в свободната дясна част на пътя.

По предварителна информация без видима причина, пътувайки в посока Търговище, на десен завой водачът е изгубил контрол над управлението на камиона. Пристигналият на място медицински екип е установил, че шофьорът няма сериозни наранявания.

В момента специализирани машини на фирми от Търговище събират разпиляното жито.

Изчаква се техника на служба „Пожарна безопасност и защита на населението", с която ще бъде изправен и изтеглен камионът. По време на тази операция движението по едната лента ще бъде спряно, а за пътуващите в посока Търговище ще бъде предложен обходен маршрут през селата Голямо Соколово и Бистра.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари