TikTok улесни отговарянето на въпроси на фенове

3
Нова функция за въпроси и отговори
Нова функция за въпроси и отговори

TikTok официално пусна нова функция за въпроси и отговори, която е създадена, за да помогне на създателите на съдържание да отговарят на въпроси от своите фенове.

Предлага се както при предварително записани видеа, така и в такива, които се излъчват на живо и работи, като зрителите маркират коментара си като въпрос, пише Kaldata.com. След това авторите на съдържанието могат да отговарят на въпроси чрез текстов коментар или видео отговор и да маркират на кой въпрос отговарят в самото съдържание.

Във видео клиповете на живо водещите могат да избират въпроси от специално меню и след това да избират да ги подчертават по време на отговори на живо. Във видео отговорите коментарите могат да бъдат маркирани със специални маркери, които водят обратно към видео клипа, където първоначално е зададен въпросът. Нова секция в профила на създателите на съдържание обединява всичките въпроси и отговори на едно място, както и слуги като друго място за задаване на въпроси на зрителите.

TikTok казва, че функцията е достъпна за акаунтите на създатели на съдържание, към които всеки може да премине, благодарение на опцията „Управление на акаунта“ в настройките. За да включите модула с въпросите и отговорите, е необходимо да отворите страницата с настройки и поверителност в профила си, да изберете Creator, докоснете Q & A и да натиснете бутона „Включване на Q&A“, за да активират функцията, казва от компанията.

Функцията за въпроси и отговори беше тествана по-рано тази година като функция за включване в акаунти на създатели с над 10 000 последователи. Сега тя е достъпна за потребителите по целия свят и всеки, който иска да я активира за своя акаунт, е свободен да го направи.

Въвеждането на тази функция е част от продължителните ходове на TikTok по посока на добавяне на функционалности, които да улеснят работата на създателите на съдържание, които се радват на голяма почитателска база, но е трудно да проследят цялата активност под видеоклиповете си, а в същото време имат желанието да поддържат интеракции с аудиторията си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари