Тийнейджъри пребиха жестоко жена в София

0
Младежите записали бруталната агресия с телефон и качили клипа в социалните мрежи
Младежите записали бруталната агресия с телефон и качили клипа в социалните мрежи

Младежите записали бруталната агресия с телефон и качили клипа в социалните мрежи

Група тийнейджъри между 13 и 15 години пребиха жестоко жена, вероятно бездомна, в София. Тя е получила ритници по цялото тяло. Младежите записали бруталната агресия с телефон и качили клипа в социалните мрежи. На видеото се чува смехът им. NOVA успя да се свържи с бащата на едно от децата, но той категорично отказа да коментира случая. Пред камерата на NOVA застана жена, която познава едно от тях.

„Става въпрос за момиче, което е още по-страшно. Предполагам, че причината за агресията е възпитанието от родителите ѝ. Майка ѝ от години е в чужбина. За мен семейството те учи на емпатия и милосърдие. Момичето е дете на разделени родители, което за съжаление е масово”, заяви жената, която поиска да запази анонимност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    3
    дипломиран психолог
    Всеки човек има бесове, но при добър самоконтрол те са вързани и не правят мизерии. Трудно е, но не е невъзможно. А психопатите се отхвърлят от обществото , доброволно или насила. За това е важно възпитанието от авторитет - родител, учител. За съжаление има изтървани младежи със тежки дефицити , но те са проблем на всяко общество .
  • 13
    2
    Cxdfghjkl
    Няма ли кой да претрепе тези изроди?????Не ги наричайте " младежи".Те са изверги,деца на омразата
  • 13
    1
    Радослав
    Мръсни изродчета... И аз съм млад човек, ама нито когато бях на годините на тези съм се отнасял така с някого, нито сега бих посегнал на беззащитен човек камо ли пък на жена... И, не за съжаление нито казарми, нито интернати не са решение. Може би ограничаване на интернета на тези кретенчета може частично да помогне за решението на проблема. Т.нар. "социални мрежи" са много голям и решаващ фактор за все по-честите и брутални изблици на агресия. И проблемът, че това се пренася вече от поколение в поколение, дори хора на 50-60 дори 70-годишни са агресивни като тези... Жалко за жената.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари