Тихомир Безлов: Божков действа като стар покерджия

1
С разиграването на картата "Левски" очевидно  е, че атаката е директно към Бойко Борисов, отбеляза експертът по проблемите с престъпността
С разиграването на картата "Левски" очевидно е, че атаката е директно към Бойко Борисов, отбеляза експертът по проблемите с престъпността

"Фабулата е ясна - ние я знаем от случая с Цветан Василев. Г-н Божков, като стар покерджия, изчака да мине драмата с коронавируса и разигра картата "Левски", обясни експертът по проблемите с престъпността Тихомир Безлов в предаването "Тук и сега със Светла Петрова"

Божков достатъчно добре знае тази игра - от началото на прехода, заяви Безлов и добави: бизнесменът е абсолютно наясно кога преминава границата на закона и как де се върне чист от другата страна.  

Всички политически субекти имат лобита в хазарта, който формира над 3% от БВП, уверен е Безлов. Мисля, че икономическите реалности като последиците от коронавируса, са много по-сериозни от политическите измерения, добави той. 

Ако Божков искаше да "отстреля" финансовия министър Горанов, щеше да съсредоточи целия огън върху него. С разиграването на картата "Левски" очевидно  е, че атаката е директно към Бойко Борисов, отбеляза Безлов. Той се учуди защо акциите на ФК "Левски" не бяха запорирани и не беше назначен синдик.

"Една от хипотезите за случващото се е, че се търси преструктуриране, завладяване на бизнеси", отчете Безлов и добави: "Силните на деня винаги са хора, които имат протекции от властта или хора, които имат силни международни протекции". 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари