Ти коя си, ма! Ти кмет няма да бъдеш! Изчезни!

0
Признаха за невинна жена, обвинена, че е накърнила честта на кметицата в Церовец
Признаха за невинна жена, обвинена, че е накърнила честта на кметицата в Церовец

Съдът в Русе се произнесе по казус в Церовец.

Районният съд в Русе призна Ц.А.Н. за невинна в това, че е накърнила честта и достойнството на кметския наместник Г.П.Б. в село Церовец, Русенско.

Ти коя си, ма! Ти кмет – няма да бъдеш! Изчезни! Излез! Напусни! Ти си проста и некадърна! Цялото ви семейство и ти – сте простаци! Всички мъже са твои – затова си станала кмет! Г.Б. е проста! Тя е простачка! Нарушава закона! Величае се! Тая за коя се мисли! Г. Б. нарушава закони! Г.Б. и цялото й семейство са прости и нарушават закона!Ти си проста! Ти си никоя! Коя си ти, ма! Каква си, ма! Всички мероприятия в селото аз съм ги правила, а ти и твоето семейство нищо не сте правили!“, са част от отправените към кметицата реплики.

Ц.А.Н. е оневинена и относно твърденията, че е разгласявала позорни обстоятелства за  Г.П.Б., а именно: „Малката Б. не е по-различна от мъжа си, когото измести – идва сутрин на работа и после изчезва; Малцина са хората, които не са получили цветисти обиди от новата наместничка и баща й; Кметство Церовец е като частна фирма за фамилия Б.. Изреждат се кметски наместници от една и съща фамилия – Б. – голяма дъщеря, зет и малка дъщеря /от 01.10.2017г./, които почти не ходят на работа, а ползват често отпуски и получават за това заплати. Който е против биволиците -собственост на фамилията и не купува мляко и сирене от Б. – е тормозен, заплашван и обругаван. Ако някой се опита да се жалва на кметския наместник или не му се обръща внимание или бива наруган. Г. Б. нарушава закони!“.

Присъдата подлежи на обжалване пред Русенския Окръжен съд.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари