Тежка турбуленция: Самолет не успя да кацне на Летище София

0
Самолетът е пренасочен към летището в Букурещ
Самолетът е пренасочен към летището в Букурещ

Самолетът е пренасочен към летището в Букурещ

Заради бурния вятър полет от Виена не успя да кацне на летището в София. След неуспешни опити се е наложило самолетът да бъде пренасочен към летището в Букурещ.

„Тръгнахме с 30 минути закъснение от летището във Виена. При приближаването на Летища София имаше много облаци и много тежка турбуленция. Закъсняхме с още половин час в опити да кацнем. Пренасочиха ни към Букурещ, където сме и в момента“, обясни един от пътниците в самолета Ива Петкова, цитирана от bTV.

Част от пътниците са решили да слязат в румънската столица и оттам да тръгнат към България. Другите се връщат със същия самолет обратно във Виена, като ще чакат да бъдат пренасочени за София.

„При всички случаи няма да стане в рамките на следващия ден, защото не се знае кога ще излетим от Букурещ, където сме в момента. Съобщиха, че ще се погрижат за хотелското настаняване и за пренасочването към София, надявам се в рамките на утрешния ден“, добави Петкова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари