Тежка обстановка на прохода "Петрохан"

1
Има множество закъсали автомобили
Има множество закъсали автомобили Снимка: Антонина Лозанова, БТА

Има множество закъсали автомобили

Затруднено е движението през прохода „Петрохан“. Има множество закъсали автомобили, предаде БТА.

Шофьорите си помагат, за да успеят да излязат от снежните преспи. Пътната настилка е заледена, водачите се движат с бавна скорост и повишено внимание.

По-рано днес директорът на Областното пътно управление в Монтана Володя Вълов заяви, че около 30 машини цяла нощ и сутринта са разчиствали пътищата в региона и не е допуснато затваряне на шосето през прохода Петрохан, който свързва Монтана и Видин със София. В момента също няма затворени пътища и всички са проходими при зимни условия, уточни Вълов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    фена на Путин
    Ами ще има закъсали автомобили, като не се пръска със ПРЕПАРАТИ. Не с пясък и лайна. "Калциевият хлорид е често срещат под формата на хидратирано вещество с обща формула CaCl2(H2O)x, където x може да е 0, 1, 2, 4, или 6. Тези съединения се използват главно за размразяване." Пръска се веднъж и снегът приключва трайно. Поне проходите обработвайте, сган проклета. Искате да приключите народа.
  • 2
    3
    От къщи
    Те предупредиха да не се пътува, ако не се налага. Като спре да вали ще се оправи. Половината в града ни или са с летни или с изтъркани зимни 4 различни гуми. Зима е. Какво по хубаво лт това
  • 2
    2
    хаха
    тежка обстановка е когато се оригнеш на петрохан
  • 2
    1
    Indianec v BG
    "Бавна скорост", "гореща температура", "бурно вълнение" .... еманация на журналистическа неграмотност и редакционно безхаберие. Хау!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари