Тежка катастрофа затвори "Хаинбоаз"

2

Моторист се удари в задницата на ТИР и проби резервоара му

Тежка катастрофа затвори Прохода на Републиката. Инцидентът е станал около 13:00 часа, предава NOVA. Моторист с украинска регистрация се е ударил в задницата на тежкотоварен автомобил, като така пробил резервоара му.

Движението остава затворено, докато не стане ясно какво е състоянието на моториста и дали ще има процесуално-следствено действия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    2
    аха
    то пък между украинци и руснаци щото разликата голяма...
  • 10
    1
    Тия украинци...
    Нагли, като че ли всички са им длъжни! Моторите си не могат да карат, колите си не могат да карат, тировете си не могат да карат, танковете си не могат да карат, че и самолетите си не могат да карат. А бе – некадърна, пияна сган! Вероятно и жените им руснаците ги ебат!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари