Тежка катастрофа със сръбски автобус в Гърция

0
Трима души са загинали
Трима души са загинали

78 туристи са пътували към Аспровалта за ваканция

Туристически автобус и два автомобила катастрофираха на национален път близо до град Пайония в Северна Гърция тази сутрин, съобщава в. "Катимерини", като уточнява, че трима души са загинали, а десетки други са ранени.

Говорителят на пожарната служба Янис Артопойос заяви, че трима души са извадени в безсъзнание от една от колите, предава БТА. Друг много тежко ранен човек е изваден от втората кола, от която са били спасени други двама сериозно пострадали. В туристическия автобус е имало около 20 ранени лица.

Според говорителя е имало 78 души в автобуса, който превозвал сръбски туристи, пътуващи към Аспровалта, в района на Солун, за ваканция.

Според шофьора на автобуса автомобилът с четирима пътници се е движел в обратната посока, когато внезапно се блъснал челно в автобуса. В резултат на сблъсъка автобусът излязъл от шосето и паднал в канавката.

Автомобилът, в който имало четирима пътници, бил напълно смачкан при катастрофата, а втората кола, в която пътувала сръбска гражданка с детето си, също била засегната от сблъсъка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари