Тежка катастрофа с български бус в Унгария

11
Две жени са загинали
Две жени са загинали Снимка: МВР / архив

Пътували са гроздоберачи от сунгурларското село Съединение и руенското Люляково

Тежка катастрофа с бургаски бус е станала край унгарската столица Будапеща късно снощи. При ПТП-то на място е загинала 60-годишна жена от сунгурларското село Съединение, а друга жена от руенското Люляково след няколко часа битка за живот, е издъхнала в болница, съобщи Флагман.бг.

Според информацията, която е събрана до този момент в петък сутринта от региона за Унгария са тръгнали два буса с гроздоберачки от сунгурларски и руенски села.

Задната ос на единия от бусовете се откъснала край Будапеща и той е катастрофирал самостоятелно. Бил е размазан след инцидента.

За жената от Люляково не се знае почти нищо, но тази от Съединение е описвана от съселяните си като изключително борбена личност, която е отишла на гурбет, за да събира пари за тежка операция в чужбина на сина си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    8
    ...
    Бус, бус, ама какъв? Омнибус ли, автобус ли, тролейбус или микробус? Българската журналистика стожер на българската простотия. Все едно, че живея отново в България след 44-та година. Изпростяваме езика, за да достигнем до масите (които предварително сме изпростили с културата на масовите медии).
  • 1
    7
    Neznam
    Бе мангали, които пишат лоши коментари, може би утре може би друг ден, може да се случи и на вас, слава Богу, че сте в добра форма, вместо да пишете лоши коментари
  • 1
    6
    Непознат
    Бе мангали, които пишат лоши коментари, може би утре може би друг ден, може да се случи и на вас, слава Богу, че сте в добра форма, вместо да пишете лоши коментари
  • 1
    5
    до 4
    Да си минавала някога на истински технически преглед?
  • 2
    4
    Русенка
    Този бус дали е минавал истински технически преглед? Можеха да пострадат и абсолютно невинни хора.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари