Тежка катастрофа край Криводол

0

Две коли са се ударили челно, има ранени хора

Жестокият инцидент е станал преди минути малко след изхода на града в посока Враца. Челно са се сблъскали „Сузуки“ и „Мерцедес“ с врачански регистрации. Ударът е бил толкова силен, че возилата са смачкани и са се завъртели на шосето, съобщи BulNews.bg.

Веднага след инцидента на местопроизшествието пристигнали две линейки – една от Враца и една от Криводол. „Мерцедес“-ът бил шофиран от мъж, който е прегледан на място и е насочен към болницата в градчето. По пътя обаче състоянието на пациента се влошило и линейката обърнала и тръгнала за Враца.

Другата кола е шофирана от жена, като е възможно с нея да е имало и друг човек, тъй като предното стъкло е счупено цялото. Тя директно била транспортирана към областната болница, тъй като състоянието ѝ било тежко.

В момента на мястото на катастрофата има патрул на полицията и пожарна. Движението е спряно, а колите се пренасочват по обходни маршрути.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари