Тестват сирените в Русе утре

1
Тестването ще се извърши от между 11:00 и 11:30 часа на територията на област Русе
Тестването ще се извърши от между 11:00 и 11:30 часа на територията на област Русе

Тестването ще се извърши от между 11:00 и 11:30 часа на територията на област Русе

На 17 ноември, петък между 11:00 и 11:30 часа на територията на област Русе ще бъдат тествани сирените, които са част от системата за ранно предупреждение и оповестяване на населението. В момента тя се надгражда и към нея се включват нови общински центрове. Целта на проверката е тестване на техническото ѝ състояние и нейната функционалност. Идеята е да се провери дали новозиградените компоненти са напълно изправни.

Задействането на сирените ще се случи съгласно указанията на Министерството на вътрешните работи. Изготвен е план от страна Регионалната дирекция за пожарна безопасност и защита на населението, който е съгласуван с областния управител Данаил Ковачев. Общините в Русенско са запознати.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Galina
    Нали скоро ги тестваха?? Пак ли??!
  • 5
    1
    молба
    Моля пуснете парашутисти да гледаме за да свикваме с истнските като му дойде времето.Само където не знам с какъв баряк ще бъдат,Турски,Румънски,Руски,Украински или Сръбски със Маджарски.Ние ще се погрижим за останалото,хляб,сол,музика,хира,песни и кръшни булки с руйно вино.Така де ,караме я по НАТОВСКИ и Евроджендърски.....според Соломоновите Директиви които прокламира
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари